Partners

Samenwerking

Omdat Klankendaal actief is in uiteenlopende disciplines, beschikken wij over veelzijdige resources. Daarbij werken wij, indien dit gewenst is, samen met externe partners. Door middel van de samenwerkingen ondersteunen en versterken we elkaar om een goede dienstverlening te kunnen leveren.

Het betrekken van partners gebeurt bij Klankendaal op verschillende niveau’s. Zo hebben we de continue samenwerking met partners als De Notenboom, Artschool, Kinderklanken, Yamaha Blazersklas, Piano’s Maene, Conservatorium Mechelen. We schakelen ook partners in op het moment we een vernieuwende aanpak hebben om kunsteducatie en muzische vorming aan bepaalde wensen en vereisten te laten voldoen, zodat de verschillende processen naadloos op elkaar aansluiten.

Het voordeel dat Klankendaal  actief is op verschillende fronten en daardoor voor u een volwaardige dienstverlener kan zijn. Wij streven ernaar om met partners samen te werken die, net als ons, acteren naar een lange termijnsoplossing en die flexibel zijn in datgene wat u voor ogen heeft. Een product of dienst is één, echter gaat het uiteindelijk om de totale oplossing en de ondersteuning daarbij, afgestemd op de behoeften van uw school.

Ook partner worden?

Wij zijn continue bezig om onze dienstverlening te optimaliseren en verleggen graag onze grenzen middels innovatieve concepten om duurzame en klantvriendelijke oplossingen te realiseren voor onze klanten. Herkent u zich in dit profiel en bent u op zoek naar een partner die op diverse raakvlakken actief is? Wellicht kunnen we kijken naar de mogelijkheden om aansluiting te vinden op elkaars activiteiten.

ONDERSTEUNEND EN VERSTERKEND

OP ZOEK NAAR RAAKVLAKKEN

Speelgoedmuseum
Lazarus/Arsenaal
Klassiek Centraal
Davidsfonds Mechelen
Contour Mechelen
Artschool
Stad Mechelen
Key Music Mechelen
Yamaha Blazersklas
Denotenboom
Vorming Plus Mechelen
Piano’s Maene
Kinderklanken
Conservatorium Mechelen